Kućna smart zaštita

Naš Smart Home sistem se brine za sigurnost, udobnost i uštedu energije u vašem domu. Upravljajte svim funkcijama sistema i njegovih dodatnih senzora s vašeg pametnog telefona.
Nakon što instaliramo Smart Home uređaje i dodatke, aplikacija vam pomoću centralne jedinice sistema omogućuje upravljanje dodacima i senzorima kao što su kamera, multisenzor svjetlosti, pokreta i temperature, senzor vrata/prozora, pametnim utičnicama te drugim dodacima koji se mogu spojiti na sistem.

Bez brige – iako ima puno mogućnosti i iznimno je proširiv, sistem ne zahtjeva višesatno i zamorno podešavanje. Dovoljno je postaviti njegove senzore te mu prepustiti da prati i uči navike ukućana. U jako kratkom periodu će naučiti sam uključiti alarm kada nema nikoga kod kuće, deaktivirati ga kad se ukućani vrate, regulirati rasvjetu i temperaturu prostora.
U svakom trenutku možete pomoću kamere provjeriti stanje u kući, a sve važne obavijesti o radu sistema i događajima u domu ćete primiti na ekran vašeg pametnog telefona.