O Nama

Naš cilj je Vaša sigurnost. Bilo da se odlučite za mehaničku, ili za zaštitu zasnovanu na savremenim informacionim tehnologijama, naš tim stručnjaka će Vam ponuditi optimalno rješenje. Široka paleta proizvoda renomiranih proizvođača, kao i vrhunske svjetske firme na polju sigurnosnih sistema, koje su i naši partneri, garant su kvalitetnoj usluzi i vrhunskim proizvodima koje vam pružamo.
Za nas je kvalitet uvijek na prvom mjestu, jer je upravo on garancija sigurnosti.

* * *

Ekskluzivni smo zastupnici Austrijske firme EVVA koja je vodeći proivođač sigurnosnih cilindara u Evropi.

* * *

Pored mehaničkih sistema zaštite nudimo vam i najmodernija tehnološka rješenja na polju kontrole pristupa i elektronskih sigurnosnih sistema. Naš partner na ovom polju je španska firma SALTO SYSTEMS, čiji smo takođe ekskluzivni zastupnici.

Bilo da se radi o hotelu, apartmanima, motelu, poslovnoj zgradi, bazenu, bolnici, banci, univerzitetu ili bilo kojem objektu gdje potrebna kontrola pristupa određenim prostorijama, mi imamo idealno rješenje za vas, sa najsavremenijom wireless tehnologijom koja vam omogućava neograničen broj aplikacija.

PROJEKTOVANJE SISTEMA KONTROLE PRISTUPA

Bilo da tražite rješenje za sigurnost vašeg stana, kuće, poslovnog prostora, ili pak želite da unaprijedite i modernizujete organizaciju vaše kompanije ili hotela, mi ćemo vam ponuditi pravo rješenje. Sisteme kontrole pristupa realizujemo “Master Key” sistemima gdje je tačno definisano koji ključ otključava određena vrata, dok se za rukovodioce izrađuju ključevi koji imaju pristup određenoj grupi ili svim prostorijama, u zavisnosti od vaših potreba. Sistem kontrole pristupa moguće je realizovati i elektronski, tj. korištenjem SALTO proizvoda. Ovim sistemom moguće je realizovati kontrolu pristupa kako za pojedinačna rješenja tako i za velike sisteme koji mogu biti geografski dislocirani. Također, ovakav sistem pruža mogućnost računarskog vođenja evidencije o kretanju u vašem sistemu.

Ostale usluge i proizvode koje nudimo:

 • Otvaranje i opravak svih vrsta brava i sefova
 • Otvaranje i opravak auto brava
 • Izrada svih vrsta kodiranih ključeva
 • Izrada i montaža svih vrsta Al i PVC otvora
 • Printanje ID kartica, vezica i ostalog promotivnog materijala
 • Isporuka svih tipova kartica: magnetne, bezkontaktne, smart,… 

  MONTAŽA, SERVIS I ODRŽAVANJE

  Za sve naše proizvode osigurana je profesionalna montaža, a u slučaju složenijih sistema puštanje u pogon, testiranje sistema i obuka vašeg osoblja. Budite sigurni da ćete na jednom mjestu dobiti vrhunski proizvod, pravi savjet i kvalitetnu realizaciju.

  Saradnja sa klijentima za nas ne prestaje kupovinom proizvoda. Nakon kupovine vaša sigurnost i komfor naši su prioriteti. Za sve naše proizvode osiguran je servis kako u garantnom roku tako i nakon njegovog isteka. Za modifikacije i nadogradnje sistema sigurnosti i/ili kontrole pristupa opet ćemo vam ponuditi najkvalitetnije rješenje.

   

  Postanite naš klijent i spavajte mirno.